KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Beyoğlu Kemalpaşa İlkokulu

Beyoğlu Kemalpaşa İlkokulu

Adres
Beyoğlu Mah. Şehit İsmail ORÇAN Bulvarı NO50 KAHRAMANMARAŞ/Türkoğlu Ulaşım özel araçlarla sağlanmakta olup il merkezine 35 kmdir
Vizyon
Öğrencilerimizi; kişilikli ve bilinçli, kendisine güvenen, araştırıcı ve üretici, sorumluluk sahibi, vatanına bağlı, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık; hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yabancı dil bilen, çağdaş, demokratik, akılcı ve lâik düşünceye sahip, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını, sağlamaktır.
RESİM, ŞİİR VE SPOR YARIŞMALARINDA ÇEŞİTLİ DERECELER.
Karayolu ile sağlanır
Kahramanmaraş´tan her saat başı var.
Kahramanmaraş - Adana yolu üzerindedir.
İlçe :13 km İl :35 km